Despre noi

Ce facem noi

Cabinetul este deschis din 1997 cu scopul de a oferi servicii stomatologice complete în condiții de siguranță totală. Dotarea Cabinetului Dr. Dana Nossa este una de top cuprinzând unituri ultramoderne prevăzute cu lampa foto, detartraj ultrasonic, camera de consultație intraorală, sisteme de dezinfecție ale circuitelor interne precum și camera specială de sterilizare a instrumentelor cu cel mai performant aparat de pe piață. În plus, cabinetul este situat în centrul Brașovului.

1. Scopul nostru

Scopul nostru bine definit este de a utiliza cunoştinţele şi competenţele noastre în serviciul sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră, de a ajuta pacienţii în menţinerea şi redobândirea sănătăţii dinţilor, oferindu-le îndrumare profesională referitor la diferitele aspecte ale igienei orale.

2. Obiectivele noastre

Poate cel mai important obiectiv al nostru este asigurarea confortului pacienților noștri atât din punct de vedere al siguranței tratamentului cât și al calității acestuia.

3. Cabinetul nostru

Cabinetul nostru oferă servicii de asistență medicală stomatologică de calitate și costuri reduse ale tratamentelor și manoperelor stomatologice cu materiale de cea mai bună calitate.

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem o echipa spacializată în sănătate dentară și dorim să creem oamenilor un zâmbet frumos.

Dr. Daniela Nossa

Absolventă UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Medic primar medicină dentară din 1998

Cursuri postuniversitare : 2014 PLASMOLIFTING

Tratament ortodontic cu alignere transparente

Miniimplante

2013 Microendodonție

As. Anca Voiculescu

Albire dentară profesională – În Office – cu lampa Signal

Fluorizare

Șablare cu Air-Flow

Periaj dentar profesional

Profilaxie – detartraj cu ultrasunete