• Strada Cezar Bolliac 13, Brașov 500009
  • Luni, Miercuri: 08:00 - 13:00 / Marți, Joi, Vineri: 14:00 - 19:00

Igienă & Siguranță

Prioritizăm igienizarea!

Personal pregătit

Te așteptăm cu drag!

Programări online

Programare prin formular
Sună la: 0723 334 275

Despre noi

CABINET STOMATOLOGIC BRAȘOV

Dr. Daniela Nossa

DR. DANIELA NOSSA

Ce facem noi?

Cabinetul este deschis din 1997 cu scopul de a oferi servicii stomatologice complete în condiții de siguranță totală. Dotarea Cabinetului Dr. Dana Nossa este una de top cuprinzând unituri ultramoderne prevăzute cu lampa foto, detartraj ultrasonic, camera de consultație intraorală, sisteme de dezinfecție ale circuitelor interne precum și camera specială de sterilizare a instrumentelor cu cel mai performant aparat de pe piață. În plus, cabinetul este situat în centrul Brașovului.

0723 334 275

Programări telefonice!

dananossa@gmail.com

Trimite-ne un email!

DR. DANIELA NOSSA

Absolventă UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Medic primar medicină dentară din 1998

Cursuri postuniversitare : 2014 PLASMOLIFTING

Tratament ortodontic cu alignere transparente

Miniimplante

2013 Microendodonție

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri?

D-na doctor, vă doresc sănătate, sărbători fericite și numai împliniri.

D-na doctor Nossa Daniela dă dovadă de un înalt grad de profesionalism. Personal sunt ffff. mulțumită de serviciile oferite de dumneavoastră. Odată intrat/ă pe ușa cabinetului din loc. Brașov Str.Cezar Boliac nr 13, ești pe mâini bune, frica dispare, este folosită tehnică modernă, de cea mai bună calitate. Este un mediu foarte plăcut acolo,o echipa minunată.

Cristina P.

Pacientă
Am fost pacienta d-nei dr. Nossa D; dacă sunteți fricoși sau vă simțiți stresați de scaunul stomatologic,apelați cu toată încrederea la serviciile d-nei doctor; profesionalismul domniei sale, înseamnă nu numai tratament stomatologic de ultima ora, lucrări dentare perfecte, dar și un înalt grad de empatie cu pacientul. Toate mulțumirile mele d-nei doctor Nossa D. și echipei cu care colaborează!

Laurențiu M.

Pacient
Mi se părea imposibil să mergi cu plăcere într-un cabinet dentar. Surprise!!! Cine știe? Profesionalismul, atmosfera plăcută, ambientul impecabil, poate dna dr Nossa în cazul meu…ceva, ceva, te face să te simți minunat acolo și să pleci cu… zâmbetul pe buze!

Felicitari! În sfârșit am scăpat și eu de teama de dentist! Nu credeam ca poate fi așa de bine The best doctor ever, you really provide smile!

David F.

Pacient

Scopul nostru

Scopul nostru bine definit este de a utiliza cunoştinţele şi competenţele noastre în serviciul sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră, de a ajuta pacienţii în menţinerea şi redobândirea sănătăţii dinţilor, oferindu-le îndrumare profesională referitor la diferitele aspecte ale igienei orale.

Obiectivele noastre

Poate cel mai important obiectiv al nostru este asigurarea confortului pacienților noștri atât din punct de vedere al siguranței tratamentului cât și al calității acestuia.

Cabinetul nostru

Cabinetul nostru oferă servicii de asistență medicală stomatologică de calitate și costuri reduse ale tratamentelor și manoperelor stomatologice cu materiale de cea mai bună calitate.

IATĂ CE SPUN STATISTICILE DESPRE

SĂNĂTATEA ORALĂ ÎN ROMÂNIA

Conform unui studiu realizat în 2012 în cadrul campaniei “Zâmbește România”

Români care au probleme dentare 80%
Copii care au carii pe dinții temporari 75%
Români afectați de carie 71%
Copii până în 13 ani cu carii pe dinții definitivi 40%
Call Now Button