• Strada Cezar Bolliac 13, Brașov 500009
  • Luni, Miercuri: 08:00 - 13:00 / Marți, Joi, Vineri: 14:00 - 19:00

Igienă & Siguranță

Prioritizăm igienizarea!

Personal pregătit

Te așteptăm cu drag!

Programări online

Programare prin formular
Sună la: 0723 334 275

Servicii

Servicii

SERVICIILE NOASTRE

Grija pentru toate nevoile dentare ale familiei tale

Cabinetul nostru oferă servicii de asistență medicală stomatologică de calitate și nu în ultimul rând costuri reduse ale tratamentelor și manoperelor stomatologice cu materiale de cea mai bună calitate.

TRATAMENTUL CARIEI DENTARE

Caria dentară reprezintă una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale sistemului dento-maxilar ale pacienților.

ENDODONȚIE–TRATAMENT DE CANAL

Tratamentul de canal bine făcut oferă viață lungă dintelui pe arcadă sau poate salva dinții care erau recomandați pentru extracție.

PROTETICA FIXĂ ȘI MOBILĂ

Protetica reprezintă ramura medicinei dentare care se ocupă cu restabilirea funcționalității aparatului dento-maxilar.

MICA CHIRURGIE ORALĂ

Serviciile de chirurgie orală induc pacientului senzația de anxietate, însă în clinica noastră ele sunt mereu executate cu profesionalism și cât mai puțin disconfort.

TRATAMENTE ORTODONTICE ÎN COLABORARE CU SPECIALIȘTI

Ortodonția ajută la corectarea anomaliilor dentare și maxilare: înghesuiri dentare, ocluzie adancă, deschisă, prognatism etc.

TERAPIE PLASMOLIFTING

Plasmoliftingul reprezintă o relativ nouă tehnică de rejuvenare care folosește potențialul de refacere al propriului organism și se adresează mucoasei gingivale și tegumentelor fetei.

CABINET STOMATOLOGIC BRAȘOV

Bucură-te de un zâmbet impecabil!

Poate cel mai important obiectiv al nostru este asigurarea confortului pacienților noștri atât din punct de vedere al siguranței tratamentului cât și al calității acestuia.

Happy Clients

What Our Patients Are Saying

D-na doctor, vă doresc sănătate, sărbători fericite și numai împliniri.

D-na doctor Nossa Daniela dă dovadă de un înalt grad de profesionalism. Personal sunt ffff. mulțumită de serviciile oferite de dumneavoastră. Odată intrat/ă pe ușa cabinetului din loc. Brașov Str.Cezar Boliac nr 13, ești pe mâini bune, frica dispare, este folosită tehnică modernă, de cea mai bună calitate. Este un mediu foarte plăcut acolo,o echipa minunată.

Cristina P.

Pacientă
Am fost pacienta d-nei dr. Nossa D; dacă sunteți fricoși sau vă simțiți stresați de scaunul stomatologic,apelați cu toată încrederea la serviciile d-nei doctor; profesionalismul domniei sale, înseamnă nu numai tratament stomatologic de ultima ora, lucrări dentare perfecte, dar și un înalt grad de empatie cu pacientul. Toate mulțumirile mele d-nei doctor Nossa D. și echipei cu care colaborează!

Laurențiu M.

Pacient
Mi se părea imposibil să mergi cu plăcere într-un cabinet dentar. Surprise!!! Cine știe? Profesionalismul, atmosfera plăcută, ambientul impecabil, poate dna dr Nossa în cazul meu…ceva, ceva, te face să te simți minunat acolo și să pleci cu… zâmbetul pe buze!

Felicitari! În sfârșit am scăpat și eu de teama de dentist! Nu credeam ca poate fi așa de bine The best doctor ever, you really provide smile!

David F.

Pacient

Programează-te online

Programarea este valabilă numai după ce primiți confirmarea prin email sau telefonic.

    Call Now Button