• Strada Cezar Bolliac 13, Brașov 500009
  • Luni, Miercuri: 08:00 - 13:00 / Marți, Joi, Vineri: 14:00 - 19:00

Igienă & Siguranță

Prioritizăm igienizarea!

Personal pregătit

Te așteptăm cu drag!

Programări online

Programare prin formular
Sună la: 0723 334 275

Plasmolifting

Plasmolifting-ul mai este numit “Terapia Vampir“.

Secretul tinereții fără bătrânețe a fost preocuparea minții omenești din cele mai vechi timpuri. Strâns legată de o sănătate fără cusur, tinerețea și viața lungă ne preocupă și astăzi.

Vracii antici, cu elixirele și poțiunile lor miraculoase cu care iși făceau magia, s-au pierdut în negura vremurilor, dar unele din observațiile și intuițiile lor sunt valabile și astăzi.

Elixirul vieții este sângele. El conține tot ce este necesar hrănirii și regenerării fiecărei celule din organism. Prin plasmă și elementele sale figurate asigură funcțiile esențiale de hrănire (cu oxigenul legat de eritrocite), apărare (prin celulele albe – leucocite ) și vindecare (prin placuțele sanguine – trombocite )

Trombocitele sunt cele care se aglomerează la nivelul unei leziuni și declanșează formarea cheagului, inițiind procesul de vindecare. Prin conținutul lor în proteine speciale numite factori de creștere ele determină creșterea și regenerarea tisulara .

Pe baza acestor observații s-au dezvoltat auto-terapiile, tratamente care folosesc propriile resurse ale organismului, elixirul natural care este sângele și modul în care se concentrează la nivelul leziunilor toate aceste forțe interne.

PLASMOLIFTING -ul este o formă de autoterapie imaginată de doi savanți ruși care constă în injectarea plasmei imbogățită în trombocite (PRP) printr-o tehnică simplă la locul ales și declanșarea procesului de regenerare.

Cei doi au descoperit că la injectarea plasmei trombocitare în zonele afectate are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii, care devine, totodată, mai hidratată, mai elastică, mai fermă, se reduce numărul şi profunzimea ridurilor de expresie şi a petelor pigmentare. Şi în pofida faptului că iniţial această metodă a fost elaborată pentru scopuri stomatologice, acest efect cosmetologic i-a determinat pe oamenii de știinta să continue studiul influenţei plasmei trombocitare asupra sănătăţii, ceea ce a condus la descoperiri inovatoare în tratamentul afecţiunilor din diferite sfere ale medicinei.

Această metodă simplă și neinvazivă este accesibilă și în cabinetul nostru.

Vă așteptăm la o consultație gratuită !

Frumusețea este apanajul tinereții ? Nu neapărat…

Sursă: Plasmolifting.ro

Call Now Button